Pastas
Pasta
Pasta
Spageti ar ķiploku eļļu un sarkaniem pipariem.
Penne ar svaigiem tomātiem, asiem pipariem un ķiploku eļļu.
Spageti ar svaigiem tomātiem un baziliku.
Penne ar gaļas mērci “bolognese”.
Rigatoni ar žāvētiem tomātiem un aso salami.
Spageti ar olu un žāvētu cūkas krūtiņu.
Melna tagliolini pasta ar jūras ķemmītēm, baltam gliemenēm un tintes zivi.
Penne ar baravikām, šampinjoniem un cūkas krūtiņu.
Penne ar tunci, ķimenēm un ciedru riekstiem.
Spageti ar mīdījām un aromatizētu maizi.
Tagliatele ar garnelēm.
Tagliatele ar lasi /pagatavots uz atklātas uguns/.
Spageti ar jūras veltēm.
Spageti ar svaigiem tomātiem un cūkas krūtiņu “pancetta”.
Spageti ar anšoviem, olīvām, kaperiem un tomātiem.
Ar pesto mērci.
Ravioli ar kūpināto lasi.
Ravioli ar baravikām un trifeļu eļļu.