Pirmie ēdieni
Pirmie ēdieni
Pirmie ēdieni
Risotto ar artišokiem.
Lazanja ar gaļas mērci “bolognese”.
Risotto ar vistas fileju, tomātiem un baltvīnu.
Tortelloni ar “ricotta” sieru un spinātiem salvijas mērcē.
Risotto ar tīģergarnelēm un spinātiem.
Tortelini ar gaļas mērci, сepti krāsnī.
Risotto ar tīģergarnelēm, garnelēm un mīdījām baltvīna mērcē.
Tortelini ar parmas šķiņķi.
Risotto ar baravikām.
Risoto ar sparģeļi un tīģergarnelēm.
Ravioli ar kūpināto lasi.
Risoto ar ķirbi un pančētu.
Kartupeļu klimpas mērcē ar “gorgonzola” sieru.
Кartupeļu klimpas ar baravikām un šampinjoniem.
Кartupeļu klimpas ar svaigiem tomātiem un baziliku.
Pasta
Pasta
Spageti ar ķiploku eļļu un sarkaniem pipariem.
Penne ar svaigiem tomātiem, asiem pipariem un ķiploku eļļu.
Spageti ar svaigiem tomātiem un baziliku.
Penne ar gaļas mērci “bolognese”.
Rigatoni ar žāvētiem tomātiem un aso salami.
Spageti ar olu un žāvētu cūkas krūtiņu.
Melna tagliolini pasta ar jūras ķemmītēm, baltam gliemenēm un tintes zivi.
Penne ar baravikām, šampinjoniem un cūkas krūtiņu.
Penne ar tunci, ķimenēm un ciedru riekstiem.
Spageti ar mīdījām un aromatizētu maizi.
Tagliatele ar garnelēm.
Tagliatele ar lasi /pagatavots uz atklātas uguns/.
Spageti ar jūras veltēm.
Spageti ar svaigiem tomātiem un cūkas krūtiņu “pancetta”.
Spageti ar anšoviem, olīvām, kaperiem un tomātiem.
Ar pesto mērci.
Ravioli ar kūpināto lasi.
Ravioli ar baravikām un trifeļu eļļu.
Risotto
Risotto
Risotto ar artišokiem.
Risotto ar vistas fileju, tomātiem un baltvīnu.
Risotto ar tīģergarnelēm un spinātiem.
Risotto ar tīģergarnelēm, garnelēm un mīdījām baltvīna mērcē.
Risotto ar baravikām.
Risoto ar sparģeļi un tīģergarnelēm.
Risoto ar ķirbi un pančētu.