Pirmie ēdieni
Pirmie ēdieni
Pirmie ēdieni
Lazanja ar gaļas mērci “bolognese”.
Ravioli ar “ricotta” sieru un spinātiem salvijas mērcē.
Tortelini ar gaļas mērci, сepti krāsnī.
Tortelini ar parmas šķiņķi.
Itāļu pelmeņi ar lasi.
Pasta
Pasta
Spageti ar ķiploku eļļu un sarkaniem pipariem.
Penne ar svaigiem tomātiem, asiem pipariem un ķiploku eļļu.
Spageti ar svaigiem tomātiem un baziliku.
Penne ar gaļas mērci “bolognese”.
Rigatoni ar žāvētiem tomātiem un aso salami.
Spageti ar olu un žāvētu cūkas krūtiņu.
Melna tagliolini pasta ar jūras ķemmītēm, baltam gliemenēm un tintes zivi.
Penne ar baravikām, šampinjoniem un cūkas krūtiņu.
Penne ar tunci, ķimenēm un ciedru riekstiem.
Penne ar cukīni un tīģergarnelēm.
Spageti ar mīdījām un aromatizētu maizi.
Tagliatele ar garnelēm.
Tagliatele ar lasi /pagatavots uz atklātas uguns/.
Spageti ar jūras veltēm.
Spageti ar svaigiem tomātiem un cūkas krūtiņu “pancetta”.
Spageti ar anšoviem, olīvām, kaperiem un tomātiem.
Ar pesto mērci.
Mājas pasta Spageti ar kalamāriem un ķiršu tomātiem.
Risotto
Risotto
Risotto ar artišokiem.
Risotto ar vistas fileju, tomātiem un baltvīnu.
Risotto ar tīģergarnelēm un spinātiem.
Risotto ar tīģergarnelēm, garnelēm un mīdījām baltvīna mērcē.
Risotto ar baravikām.
Risoto ar sparģeļi un tīģergarnelēm.
Risoto ar ķirbi un pančētu.