Otrie ēdieni
Zivju ēdieni
Zivju ēdieni
Grilēts lasis.
Zandarts ar baravikām un garnelēm.
Jūras ķemmītes pagatavotas uz grila ar polentu.
Jūras ķemmītes baltvīna mērcē ar ķiplokiem.
Grilēta zivs “Branzino”.
Krāsnī cepta zivs “Branzino”.
Fritēti tīģergarneles, kalmāri, cukīni un baklažāni.
Šašliks no zivīm un dārzeņiem: lasis, zandarts, tīģergarneles, cukīni, baklažāni un tomāti.
Šašliks no tīģergarnelēm.
Gaļas ēdieni
Gaļas ēdieni
Grillēta vistas fileja.
Vistas fileja ar salviju.
Vistas fileja vīna mērcē.
Vistas fileja ar baklažāniem, tomātu mērci un “parmigiano”.
Karbonāde milāniešu gaumē ar kauliņu.
Karbonāde ar baltvīnu un citronu mērci.
Karbonāde ar baravikām.
Grillēta liellopu fileja ar zaļo piparu mērci.
Grillēta liellopu fileja ar “Chianti” mērci.
Grillēti gaļas asorti: liellopu fileja, jēra fileja, “pancetta” un dārzeņi.
Grillēta liellopu fileja ar rukola salātiem un sieru “Grana Padano”.