Ēdienkarte
Uzkodas
Uzkodas
Žāvēti tomāti Sicīliešu gaumē, (ar anšoviem, “parmigiano” sieru, “mocarella” sieru un baziliku).
Parmas šķiņķis ar “mocarella”sieru.
Itāļu uzkoda.
(capperi, cipole, senape, leggera)
Sarkana tunča tartars ar kaperiem un sīpoliem.
Avokado tartars ar garnelēm.
Liellopu tartars ar kaperiem, anšoviem,sīpoliem un “parmigiano” sieru.
Mīdijas baltvīnā ar tomātiem un ķiplokiem.
Liellopu fileja ar “parmigiano” sieru, “rucola” salātiem un citronu.
Bifeļa piena mocarella siers ar tomātiem.
Avokado tartars ar lasi.
Salāti
Salāti
Dārzeņu salāti.
Salāti no zaļajām pupiņām ar tunci.
Dārzeņu salāti ar “mocarella” sieru.
Vistas salāti.
Dārzeņu salāti ar garnelēm un lasi picas miklas groziņa.
Rukola salāti ar ķiršu tomātiem un “parmigiano” sieru.
Zaļie salāti ar tīģergarnelēm.
Siltie jūras velšu salāti.
Rukola salāti ar grillētu tunča fileju.
Rukola salāti ar jaunlopu fileju.
Salāti ar Parmas šķiņķi, vīģēm, avokado un zaļo salātu lapām.
Zupas
Zupas
Zupa ar jūras veltēm: zandarts, tīģergarneles, kalmāri, mīdijās, astoņkāju, tintes zivs un baltas gliemenes.
Pupiņu krēm-zupa Venēciešu gaumē.
Vistas zupa ar paipalu olām.
Dārzeņu zupa.
Tortelini buljonā.
Tomātu krēm-zupa ar šķiņķi un grauzdiņiem.
Kartupeļu krēmzupa ar trifeļu eļļu.
Ķirbju krēm-zupa ar „Gorgonzolas” sieru.
Picas
Picas
Ar tomātu mērci, sieru “mozzarella” un baziliku.
Ar sīpoliem, papriku, tomātu mērci un sieru “mozzarella”.
Ar sieru “mocarella”, tomātu mērci, un garnelēm.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella” anšoviem.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella” un pikanto salami.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella” sieru “brie” un svaigiem tomātiem.
Ar šķiņķi, sēnēm, tomātu mērci un sieru “mocarella”.
Aizvērtā pica ar šķiņķi, sēnēm, tomātu mērci un sieru “mocarella”.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella”, svaigiem tomātiem un baziliku.
Ar tomātu mērci, šķiņķi, sieru “mocarella, svaigiem tomātiem, gurķiem, un salātiem.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella”, tunci, sīpoliem.
Ar tomātu mērci, ķiplokiem, pētersīļiem un jūras veltiem.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella”, pikanto salami un svaigiem “chilly” pipariem.
Ar 4 veidu sieriem:”Mocarella”, ”Brie”, ”Gorgonzola” un “Parmigiano”.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella”, parmas šķiņķi.
Ar artišokiem, olu, šķiņķi, sēnēm, tomātu mērci un sieru “mocarella”.
Ar sēnēm, tomātiem, cukīni, baklažāniem, tomātu mērci un sieru “mocarella”.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella” anšoviem, un kaperiem.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella” lasi un spinātiem.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella”, itāļu jēli kūpinātu šķiņķi un ar sīpoliem.
Ar sieru “mocarella”, tomātu mērci, parmas šķiņķi un baravikām.
Ar tomātu mērci, sieru “mocarella” sieru “brie”, svaigiem tomātiem un kaltēto krūtiņu “pancetta”.
Ar liellopu fileju, trifeļu eļļu, “parmigiano” sieru, “rucola”
salātiem un citronu.
Ar tunča fileju, trifeļu eļļu, “rucola” salātiem un citronu.
Ar šķiņķi, sēnēm, artišokiem, olīvām, tomātu mērci un sieru “mocarella”.
Pirmie ēdieni
Pirmie ēdieni
Lazanja ar gaļas mērci “bolognese”.
Ravioli ar “ricotta” sieru un spinātiem salvijas mērcē.
Tortelini ar gaļas mērci, сepti krāsnī.
Tortelini ar parmas šķiņķi.
Itāļu pelmeņi ar lasi.
Pasta
Pasta
Spageti ar ķiploku eļļu un sarkaniem pipariem.
Penne ar svaigiem tomātiem, asiem pipariem un ķiploku eļļu.
Spageti ar svaigiem tomātiem un baziliku.
Rigatoni ar žāvētiem tomātiem un aso salami.
Spageti ar olu un žāvētu cūkas krūtiņu.
Melna tagliolini pasta ar jūras ķemmītēm, baltam gliemenēm un tintes zivi.
Penne ar baravikām, šampinjoniem un cūkas krūtiņu.
Penne ar tunci, ķimenēm un ciedru riekstiem.
Penne ar cukīni un tīģergarnelēm.
Spageti ar mīdījām un aromatizētu maizi.
Tagliatele ar garnelēm.
Tagliatele ar lasi /pagatavots uz atklātas uguns/.
Spageti ar jūras veltēm.
Spageti ar svaigiem tomātiem un cūkas krūtiņu “pancetta”.
Spageti ar anšoviem, olīvām, kaperiem un tomātiem.
Ar pesto mērci.
Mājas pasta Spageti ar kalamāriem un ķiršu tomātiem.
Risotto
Risotto
Risotto ar artišokiem.
Risotto ar vistas fileju, tomātiem un baltvīnu.
Risotto ar tīģergarnelēm un spinātiem.
Risotto ar tīģergarnelēm, garnelēm un mīdījām baltvīna mērcē.
Risotto ar baravikām.
Risoto ar sparģeļi un tīģergarnelēm.
Risoto ar ķirbi un pančētu.
Piedevas
Piedevas
Kartupeļi, sīpoli, rozmarīns.
Kartupeļi frī.
Dārzeņi.
Spināti ar “parmigiano” sieru.
Spināti ar žāvētiem tomātiem un “parmigiano” sieru.
Grilēti dārzeņi.
Zaļās pupiņas, ziedkāposti, brokoļi, cukīni un paprika.
Grilēta polenta.
Zivju ēdieni
Zivju ēdieni
Grilēts lasis.
Zandarts ar baravikām un garnelēm.
Jūras ķemmītes pagatavotas uz grila ar polentu.
Jūras ķemmītes baltvīna mērcē ar ķiplokiem.
Grilēta zivs “Branzino”.
Krāsnī cepta zivs “Branzino”.
Fritēti tīģergarneles, kalmāri, cukīni un baklažāni.
Šašliks no zivīm un dārzeņiem: lasis, zandarts, tīģergarneles, cukīni, baklažāni un tomāti.
Šašliks no tīģergarnelēm.
Gaļas ēdieni
Gaļas ēdieni
Grillēta vistas fileja.
Vistas fileja ar salviju.
Vistas fileja vīna mērcē.
Vistas fileja ar baklažāniem, tomātu mērci un “parmigiano”.
Karbonāde milāniešu gaumē ar kauliņu.
Karbonāde ar baltvīnu un citronu mērci.
Karbonāde ar baravikām.
Grillēta liellopu fileja ar zaļo piparu mērci.
Grillēta liellopu fileja ar “Chianti” mērci.
Grillēti gaļas asorti: liellopu fileja, jēra fileja, “pancetta” un dārzeņi.
Grillēta liellopu fileja ar rukola salātiem un sieru “Grana Padano”.
Deserti
Deserti
Saldā krējuma parfe ar ogu uzlējumu vai ar šokolādi.
“Tiramisu” – krējuma siera krēms, biskvīts, konjaks, kafija.
Aveņu sorbets ar aveņu gabaliņiem.
Apelsīnu kūka.
Mandeļu semifredo.